"Vi hjelper småbedriftseiere en nettside de kan være stolte av."

Enestående
4,6 av 5

Ytelse

1,95milliard

i nettbutikksalg

4,1million

nettsider opprettet

11tusen

5-stjerners anmeldelser

Våre løfter

Overraskende enkelt

Vi liker å holde ting så enkelt som mulig. Det er derfor hvem som helst kan bygge en nettside med Webador, selv uten noen teknisk kunnskap.

Rimelig og problemfri

Vi ønsker å gi alle muligheten til å bygge sin egen nettside, uavhengig av inntekt. I tillegg til å tilby konkurransedyktige priser, ønsker vi å gjøre byggingen av en nettside så problemfri som mulig.

En engasjerende opplevelse

Synes du det er kjedelig å lage en nettside? Ikke med Webador! Med vår avanserte dra-og-slipp-redaktør kan det være overraskende morsomt.

Utmerket støtte

Trenger hjelp? Vår utmerkede kundestøtte er her for deg!

Et resultat å være stolt av

Vi sørger for at du har verktøyene til å lage en nettside eller nettbutikk du kan være stolt av!

Fra studentbedrift til global aktør

Hva skjer hvis du sitter to ambisiøse IT-studenter ved en pult sammen, med en bærbar PC og et WiFi-passord? Du kan ikke forutsi hva resultatet blir, bare at det blir både spennende og interessant...

Wouter Twisk (CEO) og Roel van Duijnhoven (CTO) møttes i 2006 ved Eindhoven University of Technology. Det som begynte som et studieprosjekt brukt av familie og venner, har nå vokst til en førsteklasses plattform som lar småbedriftseiere bygge et nettsted innen 10 minutter. JouwWeb ble født, og det har skapt et navn for seg selv.

Webadorgrunnleggere på sitt første kontor Webadorgrunnleggere på sitt første kontor
Webador
Siden 2020 også internasjonalt med Webador

Etter eksamen i 2013, vendte Roel og Wouter blikket mot JouwWeb på heltid. De leier et kontor i travle Strijp-S i Eindhoven, ansetter sine første ansatte... og gjett hva? Studentbedriften vokser raskt til en vellykket, internasjonal nettstedbygger. I 2020 vil JouwWeb lansere sin internasjonale bror: Webador, med ideen om å gjøre nettstedet og hjelpesenteret vårt tilgjengelig på flere språk.

Den raske veksten har nå hjulpet mer enn 184000 små entreprenører over hele verden til å forbedre finnbarheten sin på nettet. Vår nettstedbygger er nå tilgjengelig på ikke mindre enn 10 språk! Vårt dedikerte team på 30 personer jobber hver dag for å hjelpe småbedriftseiere over hele verden med å bygge et nettsted de kan være stolte av.

Teamet vårt tar imot Deloitte Fast 50-prisen i 2022 Teamet vårt har vokst til mer enn 30 personer i 2023

Vi er opptatt av å hjelpe småbedriftseiere over hele verden

Vår donasjon på kr 50 000 til Village Enterprise, en organisasjon som fokuserer på å styrke sårbare kvinner gjennom entreprenørskap, støtter strebende småbedriftseiere i Øst-Afrika.

Priser

Deloitte Technology Fast 50 2019 2020 2021 FD Gazellen 2019 Vurdert som
Roel mottar Deloitte Technology Fast 50-prisen i 2022.

Vil du bygge din egen nettside?

Registrer deg i dag - det tar bare noen få minutter!